Misintenties voor de maand februari 2019
.
vr. 1 febr.: Overleden Jan Dessens; overleden Henk Rigters.
za. 2 febr.: Voor de zieke Ingrid van der Krogt; overleden Frans en Wil Sedee Romeijn; overleden Toon en Jo Bouwer Rietveld.
zo. 3 febr.: Overleden Ben en Jan Steijger; overleden Pauline van der Heijden;  overleden Nel van Zon.
di. 5 febr.: Overleden Joost Zomerdijk; overleden Ellen Langenhorst.
za. 9 febr.: Voor alle kinderen die in onze kapel gedoopt zijn; overleden Koos Verleg; overleden Riet Stienstra.
zo. 10 febr.: Voor alle zieken uit onze gemeenschap en zij die in een zorghuis zitten; overleden ouders Van Paassen van Bohemen.
di. 12 febr.: Overleden Nora Kropman; overleden Sjaan van der Kleij.
za. 16 febr.: Voor de jarige mevr. Muller; overleden Jan en Lenie Hoes.
zo. 17 febr.: Voor mevr. Muller die gisteren 91 jaar werd; overleden Wim van Zon; overleden Franciscus Muller
di. 19 febr.: Overleden Joop Pieterse ; overleden Nico Oosterman; overleden Toon en Jopie van Adrichem; overleden Jan Mulder.
za. 23 febr.: Overleden Hans Schaareman; overleden Joop Schimmel; overleden familie Van der Burg.
zo. 24 febr.: Voor al onze weldoeners; overleden ouders Van Rijn van Zon; overleden Cornelia van Zon van Leeuwen.
di. 26 febr.: Voor overleden Meneer Skrobol; overleden Jan Bentvelsen; overleden Ine van der Burg.

Misintenties kunt u opgeven en betalen op rekening NL13RABO 0383 4084 23 t.n.v. Sint Hippolytuskapel te Delft of persoonlijk bij het contactadres.


Vanuit het bestuur de actie kerkbalans

De balans opmaken, in balans zijn. Echt termen voor onze tijd. Dat zou iedereen wel willen. Maar op het wereldtoneel lijkt het niet zo te lukken. We willen duurzaamheid maar weten niet eens wat dat eigenlijk is en hoe je dat moet bereiken. Balans en duurzaamheid zijn woorden die in de kerk ook naar voren komen. Als er in deze tijd minder mensen in de kerk komen, gaan we alvast maar kerken sluiten of afbreken. Dat is niet bepaald denken in termen van duurzaamheid. Aan de andere kant is het aantal kerkbezoekers en  voldoende middelen om de kerk te onderhouden ook niet meer zo goed in balans. Daarom overvallen wij als bestuur u eenmaal per jaar om aandacht te vragen voor de balans van kosten en baten in onze kapelgemeenschap. Terwijl de kosten van verzekeren, hogere btw. en verhoging van de energiekosten enz. ons gemakkelijk worden opgelegd, zijn er weinig mogelijkheden voor de verhoging van de inkomsten te bedenken. Bijna jaarlijks valt er wel iemand weg uit  onze gemeenschap. Dus de inkomsten lopen eerder terug dan op. Gelukkig hebben wij nog  veel inzet van vrijwilligers, zodat op een  goedkope manier veel wordt bereikt. Denk alleen maar aan onze nieuwe keuken en het herstel van de beelden van de kerstgroep. U begrijpt dat wij weer de actie kerkbalans, kerkbijdrage onder uw aandacht willen brengen en hopen op uw financiŽle ondersteuning. Tot nu toe heeft U ons nooit in de steek gelaten en heeft U ons altijd een gulle zorgzaamheid laten zien. Wij zijn U daar altijd en bij voorbaat enorm dankbaar voor. Zo kunnen we voor elkaar hopelijk nog lang een bijzonder vertrouwvolle, gezonde, en intieme geloofsgemeenschap zijn.

.
Als bestuur willen we U laten weten dat wij nog steeds mensen zoeken die graag taken op zich willen nemen zoals: lector zijn of koster of misdienaar , acoliet of die weleens willen helpen schoonmaken. U kunt zich altijd melden bij Job Duijndam en andere bestuursleden.